De kracht van de adem

Overvloed ervaren via de adem
Hoe we ademen laat zien hoe we overvloed tot ons nemen. Een oppervlakkige, snelle ademhaling geeft ons lichaam het signaal van tekort, er is geen overvloed aan zuurstof en prana. Het lichaam gaat in een soort overleefmodus waardoor we op een diepere, onbewuste laag ook voelen dat er te weinig is. Dit houdt ons vervolgens gevangen in de cyclus van een oppervlakkige ademhaling. Door de adem en de prana werkelijk toe te laten, je helemaal te openen voor deze levenskracht, sta je jezelf toe diep in je lichaam overvloed te ervaren. Prana is altijd en overal aanwezig, voor jou gratis en ten alle tijden beschikbaar. Elske Feitsma in de lente editie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geef een antwoord

Hoofd Redacteur
Saskia Onck

Saskia Onck

Hatha-Yogadocente (Yoga Academie Nederland) lid VYN, auteur Feelgood Yoga, Yoga voor Moeders, YogaMeditatieDoedagboek (Uitgebracht bij Unieboekspectrum).

Populair