Jij bent groots

Stop de mind

In het huidige moment, in het nu zijn wij Satyam, Shivam, Sundaram: het Ware, het Goede en het Schone. Dat is de definitie van het Zelf. Dat waar we naar zoeken, dat zijn we al. Breng de ‘mind’ tot zwijgen, zink in je hart en verblijf daar in de stilte. Dan zal de vrede, de vreugde en de vonk tevoorschijn komen. Je zult vast weerstand voelen om dit toe te staan, want als je het toestaat zal de energie van het Zelf tevoorschijn komen en het ego oplossen. Corine Lepoutre vertelt er meer over in de wintereditie.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geef een antwoord

Hoofd Redacteur
Saskia Onck

Saskia Onck

Hatha-Yogadocente (Yoga Academie Nederland) lid VYN, auteur Feelgood Yoga, Yoga voor Moeders, YogaMeditatieDoedagboek (Uitgebracht bij Unieboekspectrum).

Populair