De herfsteditie is verschenen!

In de herfsteditie, alles over inzicht.

We worden overladen door voortdurende berichten, aapjes, nieuws, beelden, meningen en daarnaast moeten we vaak vele taken combineren. Het kan een hele toer zijn om je grenzen te bewaken en aan te geven. Toch is het van grote noodzaak je ruimte in te blijven nemen. Te voelen wie of wat je energie geeft, en zogenaamde energielekkers op de achtergrond te houden. Dat kan die vriend(in) zijn die altijd commentaar heeft en jou steeds klein wilt houden, of dat een project wat je in de schoenen wordt geschoven maar waar jouw hart niet sneller van gaat kloppen. Door yoga en meditatie kan ons zelfbewustzijn groeien. En hierin ligt de sleutel tot het bewaken en ervaren van onze grenzen. Door bewust te oefenen en steeds weer te luisteren naar je lichaam, leer je jezelf kennen.

Inhoud van de herfsteditie

• Kamperen voor neuroten • Trauma als pad naar heling: als je opgroeit met een verslaafde ouder. • Jij bent de goeroe: al je gedachten komen uit jezelf voort. • De Upanishads • De nervus vagus • Detoxen volgens de Ayurveda • Oefenen in gelijkmoedigheid • Yoga en healing • Yoga als reddingsboei • Verliefd op de • Daten zonder doel • Omgaan met overprikkeling • Inzicht door meditatie • Inzicht in energie • ‘Out of the box’ leven

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Geef een antwoord

Hoofd Redacteur
Saskia Onck

Saskia Onck

Hatha-Yogadocente (Yoga Academie Nederland) lid VYN, auteur Feelgood Yoga, Yoga voor Moeders, YogaMeditatieDoedagboek (Uitgebracht bij Unieboekspectrum).

Populair