‘De deurbel ging net en ik werd verrast met een zalige stapel kranten!!! Dank daarvoor!’ Nicole Gort, komthuisbijjezelf.

‘Ik vind het geweldig dat ik met mijn bedrijf mag deelnemen aan de Yoga Krant. Zelf lees ik de editie iedere keer weer met plezier en deel dit graag met mijn eigen studenten. Win win situatie.’ Jeannette de Jaeger

‘Ik vindt jullie krant heel informatief en inspirerend, heel bijzonder om met mijn cursisten te delen!!!’ Sonja Heuvelmans, Yogafemina

‘Ze vallen in de smaak bij de cursisten plus ik haal er donaties mee op voor Save Tibet. Twee vliegen in een klap.’ Marysia, Yogapraktijk Een nieuwe Balans

‘Van een kennis heb ik een exemplaar van jullie blad ontvangen en ik heb het met plezier gelezen. Interessante artikelen met diepgang. Jullie hebben mijn aandacht getrokken.’ Marilyn Böger-Rademaker Yogacentrumluna

‘Dank je wel voor de steeds fantastische verzending van de yogakrant.’

‘Inmiddels is hij warm onthaald en omarmd door de deelnemers bij mij in de praktijk. In ieder geval wil ik gelet op de ontzettend positieve reacties graag m’n abonnement per deze zomer verder voortzetten.’ Richard den Dunnen

‘Ik ontvang jouw fantastische Yogakrant voor mijn yogastudio, waar ik heel blij mee ben.’ Liselotte Goed

‘Ik vind het fantastisch!’ Alain Collin.

‘Ik en mijn leerlingen hebben genoten van de yogakrant.’ Linda van Hirtum, YogaStar

‘Onze klanten nemen de kranten graag mee en wij vinden het fijn om ze een extraatje te bieden.’ Nicole Titulear, Lekkerleave