ONE DAY YOGA RETREAT LIVE STREAM ZONDAG 28 JUNI 2020

Thema: SELF LOVE / inclusief goodybag!

Voor een ander zorgen kunnen we vaak goed. Maar voor jezelf? Dat is vaak een grote uitdaging. Daarom een One Day Yoga Retreat met als thema Self Love. Door liefdevol naar jezelf te zijn en te erkennen dat je mooi bent, zal je gaan stralen! Deze dag is helemaal voor jou en word je aangeboden door de Yogakrant en Yoga Internationaal!

Al twee jaar wordt deze One Day Yoga Retreat georganiseerd bij Spa Sport Hotel Zuiver in Amsterdam en kan je na de workshops nagenieten in de sauna’s en buitentuin. In de onzekere tijd van corona hebben we nu gekozen voor een Live Stream event, dus blok je agenda op zondag

28 juni a.s. en leg je yogamat klaar!

VOORLOPIG PROGRAMMA SELF LOVE*

  • Hatha & Kashmir Yoga les – Saskia Onck
  • Interactieve lezing over Yoga Thuis – Marciel Witteman
  • Mindfulness workshop Self Love – Leonie Stekelenburg
  • Tips van deze experts voor yoga & meditatie oefeningen
  • Een goodie bag

Om alvast in de stemming te komen, sturen wij je vooraf aan deze retreat een goodie bag met allemaal leuke producten van het yoga kledingmerk Lululemon, Rituals, Yogi thee, een kortingsbon van Spa Zuiver en natuurlijk een extra exemplaar van onze magazines. Als je nog geen abonnee bent van de Yogakrant of Yoga International, kan je al beginnen met lezen. Of je maakt iemand anders blij met een van deze bladen. De waarde van deze goodie bag is €39.

Lezers van de Yogakrant en Yoga Internationaal hebben de mogelijkheid als eerste te reserveren, maar iedereen mag zich aanmelden. We hebben 100 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Reserveer meteen je plek & goodie bag via:

Event Brite

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-one-day-yoga-retreat-live-stream-online-event-104531749276of

One Day Business Retreat:

Voor dit dagprogramma inclusief lunch en spa bezoek, betaal je normaal €99 per persoon. Nu speciaal voor jou (je eigen lunch thuis;-)), slechts € 12,50 excl. BTW inclusief goodiebag en verzendkosten.

Je ontvangt twee dagen voor het event een link voor het live stream, waarmee jij persoonlijk kan inloggen. Zorg goed voor jezelf en tot dan!

Liefs en tot de 28e!

Saskia Onck, hoofdredactrice Yogakrant

Marciel Witteman, hoofdredactrice Yoga International

Barbara Markovits, Inspired ByBar Events

Meer info:

www.onedaybusinessretreat.com

www.yogakrant.nl

www.yogainternational.nu

Facebook en Instagram Yoga Internationaal en Yogakrant icoontjes

*Programma wijzigingen onder voorbehoud